Christine Steffen Berg

Først ut i vår serie "Vi som lever her" lar vi deg bli litt kjent med Christine fra Tyskland

Navn: Christine Steffen Berg

Alder: 54 år

Hvor bor du? Brekke i Misvær. Jeg er opprinnelig fra Tyskland, men har bodd her i 31 år.

Yrke og arbeidssted: Jeg jobber for tiden som lærer ved Beiarn barne- og ungdomsskole. Etter jul starter jeg i ny jobb i Misvær barnehage og gleder meg veldig til det.

Hva gjør du på fritiden? Jeg er veldig glad i naturen. Om sommeren er gå- og sykkelturer en stor favoritt og om vinteren er jeg glad i skiturer. Jeg synger i Misvær sangerlang. Musikk er viktig i livet mitt. Jeg liker også veldig godt å reise, både i inn- og utlandet.

Hva er det beste ved å bo her? Naturen, folket og fellesskapet. Etter mange år i Norge er jeg fortsatt facinert av naturen her. Dyrelivet man kan oppleve når man går ut, stillheten og kontrasten gjennom årstidene er magisk.

Favorittplass langs Kulturveien? Gapahuken ved Kiskvatn

Ditt beste tips til de som ønsker å besøke Kulturveien? Ta deg god tid når du skal reise langs Kulturveien. Her er mange perler langs veien, som for eksempel Urtehagen på Tofte, Amors kafè, Vestvatn alpinanlegg og Arctic Cabins. Noe som bestandig er en suksess, er å ta besøkende med til Finnvali naturpark. Det er helt fantastisk å se hva Sven Åke Hagen har fått til der!