Ronny Abelsen

Nr. to ut i vår serie "Vi som lever her" er gründeren Ronny Abelsen som elsker pizza fra Urtehagen og en tur innom Skårplanet!

Navn: Ronny Abelsen

Alder: 36 år

Yrke og arbeidssted: Billakkerer ved Rognan Auto. Driver også eget firma i Misvær: Arctic Hydrographics

Hvor bor du? Misvær

Hva er det beste ved å bo her? Misvær er en rolig og fin plass. Jeg føler at det er veldig trygt og godt for barn å vokse opp her. Så er det også noe med folkene i Misvær som gjør dette til en fin plass å bo. Alle er imøtekommende, hjelpsomme og det er i stor grad slik at alle kjenner alle.

Favorittplass langs Kulturveien? Vi har veldig mange flotte plasser å velge mellom, men om jeg må velge en plass så blir det Skråplanet på Skjerstad. Skårplanet er en morsom pub som drives av Sissel og Even. Her arrangerer de konserter i et lokale med særpreg og mange kuriositeter. Jeg anbefaler virkelig en tur innom her!

Hva gjør du på fritiden? Fritiden min går i stor grad med til å bygge opp firmaet mitt. Firmaet heter Arctic Hydrographics og vi tilbyr tjenester som vannprinting, ceramisk coating og lakkering. Kombinasjonen mellom vannprinting og lakkering gir kundene et personlig uttrykk. Vi kan printe på det aller meste, fra kjøkkendører, motorsykler til termoser. Det er kun fantasien som setter begrensninger.

Tips til dem som vil besøke Kulturveien? Som nevnt tidligere er Skråplanet en av mine favoritter og absolutt en plass man bør ta turen innom. Ellers så har vi "Kom Inn Butikk og Kafè" i Misvær som både selger lokale produkter og har åpen kafè. Urtehagen på Tofte er også verdt et stopp om du er sulten. Mine personlige favoritter er pizza og tapas fra Urtehagen. Er du glad i vinter og snø kan jeg også anbefale en tur til Vestvatn alpinanlegg og ei overnatting hos Arctic Cabins. Da får du virkelig føle på det gode liv langs Kulturveien.