Tine Fure

Hils på Tine! Hun er ei av de tøffe som har oppdaget gleden i helårsbading.

Navn: Tine Fure

Alder: 24 år

Yrke og arbeidssted? Jeg har akkurat takket ja til stilling som kapellan i Hunstad kirke. Ellers studerer jeg teologi og er ferdig utdannet prest i juni.

Hvor bor du? Skjerstad

Hva er det beste ved å bo her? Det er rolig og avslappende. Jeg er glad i naturen her med fjell, skog og hav. Jeg er også veldig glad for å bo på et sted hvor kirka er viktig for mange.

Favorittplass langs Kulturveien? Selv etter 1,5 år er jeg ikke så kjent med Kulturveien ennå. Men jeg har fått et par favorittplasser her på Skjerstad. Jeg liker godt å plukke skjell i fjæra på Graddholmen og gå tur i skogen i nabolaget.

Hva gjør du på fritiden? På fritiden liker jeg å løpe, gå tur, drive med hest og lese bøker. Jeg har også fått mersmak for helårsbading.

Ditt beste tips til de som ønsker å besøke Kulturveien? Mitt beste tips er egentlig å se etter de små og bortgjemte plassene. Ta deg tid til å se deg litt rundt, men også dra innom ulike kjente plasser.

"Det gode liv i Bodø" jobber for at vi som bor i Bodø skal ha det bra. Måneden tema er trivsel. Hva gjør du for å bidra til trivsel? Jeg liker å se andre mennesker, så det å slå av en prat på gata eller smile til noen kan bety veldig mye.