Tine Fure

Hils på Tine!
Tine er ei av de tøffe som har oppdaget gleden i helårsbading.

05.02.202114:03 Kristine Engan

Navn:  Tine Fure

Alder: 24

Yrke og arbeidssted:  Akkurat takket ja til stillingen som kapellan i Hunstad kirke. Ellers studerer jeg teologi og er ferdig utdannet prest i juni.

Hvor bor du: Skjerstad

Hva er det beste ved å bo her: Det er rolig og avslappende. Jeg er glad i naturen her med fjell, skog og hav. Jeg er også veldig glad for å bo på et sted hvor kirka er viktig for mange.

Favorittplass langs Kulturveien: Selv etter 1,5 år er jeg ikke så kjent med Kulturveien ennå. Men jeg har fått et par favorittplasser her på Skjerstad. Jeg liker godt å plukke skjell i fjæra nede ved Graddholmen og gå tur i skogen i nabolaget.

Hva gjør du på fritiden: På fritiden liker jeg å løpe, gå tur, drive med hest og lese bøker. Jeg har også fått mersmak for helårsbading. 

Ditt beste tips til de som ønsker å besøke Kulturveien:  Mitt beste tips er egentlig å se etter de små og bortgjemte plassene. Ta deg tid til å se litt rundt, men også dra innom ulike kjente plasser. 

«Det gode liv i Bodø» jobber for at vi som bor i Bodø skal ha det bra. Månedens tema er trivsel. Hva gjør du for å bidra til trivsel?
Jeg liker å se andre mennesker, så det å slå av en prat på gata eller smile til noen kan bety veldig mye. 

Tine Fure
, click to open in lightbox