Lupe på Skråplanet

Velkommen til konsert med nytt band fra Bodø! Tittel Start Slutt Tittel Lupe på Skråplanet Start lørdag 3. des 2022 21:00 Slutt 3. des 2022 23:55 Les mer

lørdag 3. des 2022 21:00

Fakta

Dag 1 3. des 2022 21:00:00 - 23:55:00R

Billetter kr 200,-

Lupe er et nytt band fra Bodø bestående av tre musikere med over gjennomsnittet interesse for hva man kan gjøre med lydeffekter på instrumenter som aldri har bedt om det.

Aksel Bakke låner breakbeats fra DJene mens han legger effekter på trommesettet sitt som ingen har hørt om før. Han selv inkludert. Christo Stangness spiller Moog-bass, men har også et akustisk trøorgel som han mener burde låte som fra en annen galakse. Martin Høgberg er den eneste fornuftige musikeren, men også han har kjøpt seg en Kaoss Pad og insisterer på å bruke den på den ellers så fine gitarlyden sin. Han har også noen rare synther som fungerer nesten hele tiden.


Lurer du på hvordan dette låter? Det låter egentlig ganske tøft. Bandet har i alle fall vett til å lage fengende låter med kule grooves som har ett ben i improvisasjonen og ett i den elektroniske musikken. Jungle og Drum’n’Bass-grooves blir blandet med hooks som er verdig svenske pop-produsenter, og seige dub-partier blir utforsket med trøorgel og sequencer.

Aksel Bakke: Trommesett og live-effekter

Christo Stangness: Moog-bass og trøorgel

Martin Høgberg: Gitar og synth.