Christine Steffen Berg

Først ut i vår serie "Vi som lever her" lar vi deg bli litt bedre kjent med Christine fra Tyskland.

09.11.202007:51 Kristine Engan Imingen

Navn: Christine Steffen Berg

Alder: 54

Hvor bor du: Brekke i Misvær. Jeg er opprinnelig fra Tyskland, men har bodd her i 31 år.

Yrke og arbeidssted: Jeg jobber for tiden som lærer ved Beiarn barne- og ungdomsskole. Etter jul starter jeg i ny jobb i Misvær barnehage, og gleder meg veldig til det. 

Hva gjør du på fritiden? Jeg er veldig glad i å være i naturen. Om sommeren er gå- og sykkelturer en stor favoritt og om vinteren er jeg glad i skiturer. Jeg synger i Misvær sangerlag. Musikken er viktig i livet mitt. Jeg liker også veldig godt å reise, både i inn- og utlandet.

Hva er det beste ved å bo her? Naturen, folket og felleskapet. Etter mange år i Norge er jeg fortsatt fascinert av naturen her. Dyrelivet man kan oppleve når man går tur, stillheten og kontrastene gjennom årstidene er magisk. 

Favorittplass langs Kulturveien? Gapahuken ved Kiskvatn.

Ditt beste tips til de som ønsker å besøke Kulturveien? Ta deg god tid når du skal reise langs Kulturveien. Her er det mange perler langs veien, som for eksempel Urtehagen på Tofte, Amors kafé, Vestvatn alpinanlegg og Arctic Cabins. Noe som bestandig er suksess, er å ta besøkende med til Finnvali naturpark. Det er helt fantastisk hva Sven Åke Hagen har fått til der!

, click to open in lightbox