Frister det med jobb i vakre Saltstraumen?

Saltstraumen Hotel søker etter blide fjes til sommersesongen 2021? Kanskje det er akkurat du som skal jobbe sammen med oss ved verdens sterkeste tidevannsstrøm i sommer!

23.04.202114:06 Kristine Engan

I vakre Saltstraumen kun 30 km fra Bodø sentrum finner du et koselig hotell med 28 rom og 12 hytter, samt kafé- og restaurantlokaler, konferanselokaler, velværeavdeling og verdens triveligste arbeidsgjeng.

På Saltstraumen Hotel er sommeren travel, og i 2021 forventer vi en morsom, travel og fin sommer med masse nordmenn på ferie, selskap og bryllup. Vi trenger da hjelp og søker derfor etter:

- Frokostkokk/blid morgenfugl

- Kokk og kjøkkenassistent med raske labber og kjennskap til kjøkkendrift (fagbrev er ikke et krav)

- Renholdsarbeidere 

- Servering- og resepsjonspersonell

Vi leter etter deg som har et smil på lur for enhver anledning. Gjesteservice er svært viktig for oss og vi strekker oss langt for at gjestene våre skal trives. 

Til kjøkkenet søker vi deg som setter pris på det samme som oss; lokal, god og ærlig mat, godt renhold og god kjøkkenøkonomi - og ikke minst; godt samarbeid i alle retninger. 

Vi serverer både frokost, lunsj og middag i tillegg til at vi har våre hjemmebakte kaker i disken gjennom hele året. 

Kokkestillingen har mulighet for fast ansettelse etter sommersesongen for den riktige kandidaten.

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold i en bedrift med tariffavtale, godt og inkluderende arbeidsmiljø og en unik mulighet til å få bred og solid erfaring fra bransjen vår. 

 

For spørsmål om Ta kontakt med Silje Raymondsdatter ved spørsmål på telefon 75506560, eller send din søknad og CV på mail til hotell@isaltstraumen.no

Kokk Saltstraumen hotel
, click to open in lightbox
Saltstraumen hotel
, click to open in lightbox
Lokal mat Saltstraumen hotel
, click to open in lightbox
Utsikt Saltstraumen hotel
, click to open in lightbox
Spa Saltstraumen hotel
, click to open in lightbox