Nyhet fra Vestvatn alpinanlegg!

Arne Berg, daglig leder i Vestvatn alpinanlegg, håper på mye snø for sesongen 20/21 og jobber for sesongåpning 27. desember.

24.11.202008:16 Kristine Engan Imingen

Nytt for sesongen er at alpinanlegget har fått nytt kontaktløst billettsystem. Vi mener at det nye systemet er mer corona-vennlig, og man kan kjøpe billett hjemmefra samt fylle det opp uten å fysisk måtte møte opp, forteller en fornøyd daglig leder ved alpinanlegget. Billett kan også kjøpes i kassen, men vi håper at flest mulig kjøper billett på nett. På den måten kan besøkende gå rett i heisen og smitterisikoen reduseres.

Det nye billettsystemet er muliggjort gjennom støtte fra Sparebankens "Samfunnsløftet" og det ekstraordinære kommunale næringsfondet "Covid – 19". Alpinanlegget har mottatt 100.000 kr i støtte fra Samfunnsløftet og kr 635.000,- fra næringsfondet, støtten er likt fordelt mellom Vestvatn og Skarmoen til dette formålet.

I tillegg til det nye digitale billettsystemet gjør alpinanlegget det de kan i forhold til renhold, rutiner, informasjon og fysiske tilpasninger for at aktiviteten i alpinanlegget skal være en trygg arena for alle de som kommer på besøk. 

Videre jobbes det for å få til et samarbeid med Sulis og Skarmoen, slik at sesongkortene i år også inkluderer en dags besøk i de andre anleggene. Neste sesong håper vi å være i gang med "Alpinpass Salten", et felles sesongkort i Salten, sier Arne Berg.

 

Ønsker du å ta noen vakter ved alpinalnlegget?

Alpinanlegget er helt avhengig av innsatsen til frivillige dugnadsvakter. Dugnadsvaktene får et sesongkort for hver 4. vakt. Ønsker du å bidra med vakt i kafeen, heisen eller skiutleie? Ta kontakt med Arne Berg på telefon 410 47109 eller epost vakt@vestvatn.no.

Vestvatn alpinanlegg
, click to open in lightbox
Daglig leder Arne Berg
, click to open in lightbox