Sommerleir for barn på Ljønes

Barn + dyr = herlige sommerminner!

Sommerleir 2021:

På 4H- gården Medtigården på Ljønes, arrangerers det sommerleir for barn i alderen 9-12 år. Tidspunkt for leiren er 21.-24. juni. Barna overnatter på gården og spiser alle måltider sammen.

Her står opplevelser i kø, noe av det barna får være med på er:

  • Mating og stell av dyrene
  • Turer i marka
  • Fiske 
  • Dra nytte av naturen i matlaging.

Dyr på gården:

På gården treffer barna sau, kaniner, høner, hund og katt. 

Ljønes og Medtigården:

4H- gården Medtigården er en økologiske sauegård som ligger på Ljønes, ca 1. times kjøring fra Bodø sentrum. Den ligger nært havet, nært marka, og har rike naturressurser i alle retninger. Gården drives i dag av Eirin Ingeborg Bjune som tar i mot besøk av barn og eldre på gården hele året. 

Instruktørene:

Instruktører på sommerleiren er Karlotte Bjune Pedersen og Irmelin Kristoffersen. Begge har gått på naturbrukslinja i Mosjøen, og møtte hverandre der. Karlotte er oppvokst på gården og var leder på fjorårets leir, mens Irmelin er fra Beiarn og tar lærerutdanningen på Nord Universitetet.

Pris:

Pris for å delta på leiren er 2600 kr. Men økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter - alle som vil, skal få være med. Det er mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekter. Klikk på denne linken for å komme til søknadsskjema.

Påmelding:

Påmelding innen 1. juni 2021. Gårdsleiren inngår i 4Hs sommerklubber. Informasjon og påmeldingsskjema finner du på hjemmesiden til Nordland 4H.

Sommerleir for barn
Kaniner
Medtigården