Åpning av Rapida Misvær

Rapida inviterer til åpning av nytt treningssenter i Misvær tirsdag 7. juni. Konkurranser, introduksjon av utstyr, servering av kaffe og vafler. Daglig leder Martin Rindahl lover også kanontilbud på treningsavtaler!

Endeling kommer Rapida til Misvær. Rapida er en lokal treningskjede med opphav i Bodø. I slutten av desember 2021 gikk Rapida ut med nyheten om at de ville etablere seg i Misvær. Utfordringer knyttet til koronapandemien har gjort at åpningen har latt vente litt på seg. Men nå er daglig leder Martin Rindahl strålende fornøyd med at åpningsdagen nærmer seg.

- Senteret som etableres i Misvær har nyoppussede lokaler, og helt nytt og moderne treningsutstyr. Vi har jobbet frem en kombinasjon av treningsutstyr som gjør at senteret vil gi et allsidig tilbud for alle, uansett treningserfaring, sier Martin Rindahl.

 

Senteret blir ubemannet og vil ha åpningstid hver dag mellom kl. 05.00 og 23.00. Som medlem av Rapida benytter du app og har tilgang til de fleste av sentrene i Bodø. Selv om senteret i Misvær er ubemannet vil treningsprogram være lett tilgjengelig. Rapida har nemlig utformet egne treningsprogrammer for både styrke- og kondisjonstrening som vil være tilgjengelige på treningssenteret.

  

Cathrine Handegård er senterleder hos Rapida og er selv ofte på besøk i Misvær i helger og ferier.

- Jeg kommer selv til å benytte senteret til trening når jeg er i campingvogna ved Misvær camping i helger og ferier, sier hun.

  

Tirsdag 7. juni vil Martin og Cathrine være på plass ved åpningen av Rapida Misvær. De lover storstilt åpning med servering av kaffe og vafler, konkurranser og instruksjon av treningsutstyret. 3 vinnere blir trukket ut til 3 måneders gratis trening ved senteret.

 

- Det blir selvsagt også kanontilbud på medlemskap denne dagen, lover Martin.

 

Alle som tegner treningsavtale ved Rapida Misvær får gratis trening frem til 1. august 2022.

 

Tilbud på trening for alle:

Gratis trening frem til 01.08.2022. Pris fra 01.08.2022:

Trening med binding: kr 299,- mnd.

Trening uten binding: kr 349,- mnd.

 

Er du medlem av Skjerstad eller Misvær idrettslag er tilbudet:

Gratis trening frem til 01.08.2022. Pris fra 01.08.2022:

Trening med binding: kr 249,- pr mnd.

Trening uten binding: kr 299,- pr mnd.

 

Alle er hjertelig velkommen til åpningen 7. juni kl. 17.00.

Du finner mer informasjon om Rapida her.

 

Kulturveien
Rapida
Senterleder Cathrine Handegård
Rapida
Daglig leder Martin Rindahl