Lundal

Familiebedrift fra Breivik i Salten som foredler kjøttvarer med utgangspunkt i lokal håndverkstradisjon og kvalitet.

04.01.202113:16 Kristine Engan Imingen

Historien vår startet da Olav Lundal og kona Torill flyttet med familien
til Breivik i Salten i 1982. Her begynte de å produsere kjøttvarer
og spekemat. Erfaring med kjøttforedling har gått i arv i familien i
generasjoner, alltid med en basis av gode råvarer og naturlige ingredienser. Arven føres videre den dag i dag, gjennom våre håndlagde
karbonader og kjøttkaker, flere typer spekepølser og sesongvarer av
lam – hvor vi særlig må nevne vårt pinnekjøttt.

Vi er stolte av vår historie og ønsker å bringe denne videre gjennom
kjøtt- og spekemat-produksjon basert på god kvalitet, håndverk og
lokal tradisjon.

Lundal leverer kjøtt- og spekemat til hele Nordland samt flere restauranter i distriktet. Kontakt dem gjerne dersom du ønsker å tilby deres produkter eller ønsker å vite mer om dem.

Hjemmeside

Facebook

Kontaktinformasjon:

Lundal Nord AS
8103 Breivik i Salten

Telefon: 75 53 96 90
E-post

, click to open in lightbox