Tomter i Misvær

Bodø kommune har 3 gratis tomter som er regulert til bolig i Misvær. Tomtene ligger i boligfelt og har sentral beliggenhet med nærhet til butikk, oppvekstsenter og Furumoen helsesenter.

Vilkår for tildeling av tomt og kontaktinformasjon til Bodø kommune finner du her.

Misvær

I Misvær bor det ca. 270 personer. Her finner du Misvær oppvekstsenter med barnehage og 1.-10 skole. I tillegg Furumoen helsesenter, butikk, bensinstasjon og kafeer. Det er ca. en times kjøring fra Misvær til Bodø, og ca. en halv time over Misværfjellet til Rognan. Til Saltstraumen bruker du ca. en halv time i bil.

Misvær oppvekstsenter

Misvær barnehage flyttet inn i nye lokaler i tilknytning til Misvær skole i mars 2021, og ble en del av Misvær oppvekstsenter. Barnehagen består av en avdeling med 14 barn i alderen ett til seks år.

Ved Misvær skole er det 46 elever fordelt på 1.-10. trinn. Både barnehagen og skolen benytter nærområdet i undervisningen. 

Det går buss mellom Misvær og Saltdal videregående skole, for elever som ønsker å pendle.

Ansatte i Misvær barnehage. Foto: Monica Helena Johansen

Natur

I Misvær har du nærhet til både fjord og fjell. Her kan du enkelt ta deg en tur i skog og mark, eller til fjells. I Vestvatn, ca. 10 minutters kjøring fra Misvær, finner du oppkjørte skiløyper og alpinanlegg.

Vestvatn alpinanlegg. Foto: Nordic Production

Vestvatn alpinanlegg

Fritidstilbud

Det er mange idretts- og fritidstilbud i Misvær. Det er både kor og korps for både barn og voksne. For barn og ungdom har Misvær idrettslag tilbud om svømmetrening, skitrim og fotball. Det er svømmebasseng i tilknytning til Misvær oppvekstsenter. Her er tilbud om åpent Folkebad to ganger i uken.  

Det er også treningssenter i Misvær. Du finner mer informasjon på hjemmesiden til Rapida Bodø.

Ønsker du å lese om noen av dem som har bygd seg hus i Misvær, kan du gjøre det  i Avisa Nordland

Vesa Heikki Jântti
Misvær

Relaterte artikler