Adventskonsert med Arktisk Filharmoni i Misvær kirke

Det blir virkelig klassisk stemning når Arktisk Filharmonis musikere har med søsknene Maria og Alexander Nohr på scenen. Eller hva sier du til smakebiter fra blant annet Nøtteknekkeren og Juleorantoriet, O Helga natt og selvfølgelig Nordnorsk julesalme? Tittel Start Slutt Tittel Adventskonsert med Arktisk Filharmoni i Misvær kirke Start fredag 18. des 2020 19:00 Slutt 18. des 2020 20:00 Les mer

fredag 18. des 2020 19:00

Fakta

Dag 1 18. des 2020 19:00:00 - 20:00:00R

Mezzosopranen Maria Nohr er kjent for sin naturlige, vakre klang, og sin sterke tilstedeværelsen på scenen. Hun er utdannet fra Musikkkonservatoriet i Trondheim, og hun mottok "Arvefølgerprisen" av Arve Tellefsen i en alder av 18 år. Hun har tidligere sunget med Arktisk Filharmoni en rekke ganger - i operaoppsetningen Eugen Onegin, musikalen Sound og Music og Mozart reguiem, for å nevne noen. 

Aleksander Nohr har siden 2014 begeistret publikum med sin imponerende baritonstemme, og gode skuespillerferdigheter. Han har sin sangutdanning fra Musikkonservatoriet i Trondheim og Operaakademiet i København. Han gjorde sin debut på den profesjonelle operascenen i Bizets Carmen på Den Kongelige Opera i København. Han har siden vært å høre i en rekke roller med oss i Arktisk Filharmoni, blant annet som toreadoren i fjorårets oppsetning av Carmen. I tillegg har han vært å høre på operaen i både København og Oslo, og som konsertsanger med kjente orkestre som Mahler Chamber Orchestra og Copenhagen Phil.

I Misvær hører du orkesterets strykekvintett, pianist og trompetist. 

På grunn av Covid- 19 er det begrensett antall plasser. Billetter fås kjøpt her