Adventskonsert med Arktisk Filharmoni i Skjerstad kirke

Det blir virkelig klassisk julestemning når Arktisk Filharmonis sinfonetta har med seg søsknene Maria og Alexander Nohr på scenen. Eller hva sier du til smakebiter fra blant annet Nøtteknekkeren og Juleorantoriet, O Helga natt og selvfølgelig Nordnorsk julesalme? Tittel Start Slutt Tittel Adventskonsert med Arktisk Filharmoni i Skjerstad kirke Start lørdag 19. des 2020 15:00 Slutt 19. des 2020 16:00 Les mer

lørdag 19. des 2020 15:00

Fakta

Dag 1 19. des 2020 15:00:00 - 16:00:00R

Mezzosopranen Maria Nohr er kjent for sin naturlige, vakre klang, og sin sterke tilstedeværelsen på scenen. Hun er utdannet fra Musikkonservatoriet i Trondheim, og hun mottok "Arvefølgeprisen" av Arve Tellefsen i en alder av 18 år. Hun har tidligere sunget med Arktisk Filharmoni en rekke ganger - i en operaoppsettingen Eugen Onegin, musikalen Sound og Music og Mozart requiem, for å nevne noen.

Alexander Nohr har siden 2014 begeistrert publikum med sin imponerende baritonstemme og gode skuespillerferdigheter. Han har sin sangutdanning  fra Musikkonservatoriet i Trondheim og Operaakademiet i København. Han gjorde sin debut på den profesjonelle operascenen i Bizets Carmen på den kongelige Opera i København. Han har siden vært å høre i en rekke roller med oss i Arktisk Filharmoni, blant annet som toreadoren i fjorårets oppsetning av Carmen. I tillegg har han vært å høre på operaen i København og Oslo, og som konsertsanger med kjente orkester som Mahler Chamber Orchestera og Copenhagen Phil.

I Skjerstad kirke får du høre orkesterets sinfonietta, det vil si et mini - symfoniorkester.

På grunn av Covid- 19 er det begrenset antall plasser. Billetter får kjøpt her