Junge synger Waits

Tittel Start Slutt Tittel Junge synger Waits Start lørdag 22. mai 2021 20:00 Slutt 22. mai 2021 22:30 Les mer

lørdag 22. mai 2021 20:00

Fakta

Dag 1 22. mai 2021 20:00:00 - 22:30:00R

Et knippe godlåter fra Tom Waits i et neddempa univers. Med Junge selv, sangeren Pernille Sparboe og pianisten August Veseth.


Tusenkunstneren Eirik Ivarson Junge Eliassen (51) er kjent fra mangt. En tidligere skuespillerkarriere gjør han scenevant, og som musiker har han tonaliteten i blodet. Han har alltid sunget. Om livet har gitt gladgutten Junge samme antall liter whiskey og like mange sigaretter som Waits vites ikke, men stemmen begynner umiskjennelig å farges av livet.


Junge har egentlig ikke stått profesjonelt på scenen siden tidlig 2000-tallet, da han kasta inn håndkleet etter 20 år som skuespiller og musikalartist i en nasjonal karriere. Senere har Junge tatt høyere utdanning og jobber i dag med mennesker som sliter.


Nå gir han seg i kast med det som etter hans eget sigende er en seriøs reise i legendarisk musikk. Han kødder ikke. Lista ligger skyhøyt når drabantbygutten vi husker fra roller som både «Ole Brumm» og «Peer Gynt», og filmer som «Svidd Neger» og «Kill Buljo», gir seg i kast med sanger som er Tom Waits sine mest kjente. Fra hele Tom Waits katalog, men Junge og gjengen har konsentrert seg denne gangen om den jazz-lekende og rolige Waits.
Her lukter levd liv, røykfylte buler, smertefulle erfaringer, tapt kjærlighet og livslatter. Det tør du ikke gå glipp av.


Junge og bandet leverer energisk i 1 time og tyve minutter.

Billetter kr 200,- (aktuelle restriksjoner gjelder)
Konsertstart kl 21:00.