Guidede turer med elsykkel

Bærekraftige opplevelser, helsebot for kropp og sjel, historie og naturopplevelser, minner å ta vare på – en guidet sykkeltur i by, på landevei, i skog eller på fjell gir deg det beste av attraksjonene Bodø og Kulturveien har å by på.

Tenk deg en dag, to dager, ei helg - fullpakket av naturopplevelser, kultur, lokal mat og spennende overnatting. En tur der du på sykkel er i nærkontakt med omgivelsene og samtidig får en god porsjon mosjon. På elsykkel så du tar motbakkene på strak arm, turen går langs Kulturveien, fra Saltdal og på Kulturveien til Saltstraumen - så høydemeter er det nok av.

Underveis er det også mange steder du bør ta deg tid til å stoppe - Urtehagen, Bakeverkstedet og Amors butikk kan du besøke i Misvær. På Håjen gård på Oldereid ri en tur til avveksling fra sykkelen. Er du heldig er det et arrangement på Lystgaard i Skjerstad - og Bjørns pub er åpen hver fredag på sommeren. Alt dette og mere til finner du beskrevet på Kulturveien. Kulturveien ender i Saltstraumen som du må besøke når den er på det sterkeste. En guidet omvisning med Saltstraumen Stories frister kanskje?

Grupper på 6 personer eller mer kan også gjerne ta kontakt for å få en skreddersydd opplevelse.

Les mer om hva Opplev Nord tilbyr på hjemmesiden deres her

Facebookside

Tlf: +47 90192636

Opplev Nord
Opplev Nord