Misvær sangerlag - 150 år!

Gratulerer med dagen til Misvær sangerlag! Vi er stolte over å ha Nord- Norges eldste kor!

Koret ble stiftet av lærer Johan Olsen Brekke 26. februar 1871. Koret består i dag av ca. 40 medlemmer , fordelt på foredelt på fire stemmer og med variert alder på medlemmene. De eldste medlemmene i koret har passert 80 år. Koret dirigeres av Geir Helgesen og Steinar Ness er leder.

Koret har de senere år reist mye i inn- og utland, og har deltatt på festivaler i blant annet Italia, Tyskland og Praha. Vennskapskoret "Good News" holder til i Tyskland og har blitt besøkt ved flere anledninger.  Koret har de senere år hatt et spredt register av repetoar og synger alt fra kirkemusikk, til pop og gospel. Samtidig har koret vært en del av Sagaspillet Ragnhilds Drøm som oppføres på Graddholmen på Skjerstad.

Koret begynte å legge ned arbeidsgrupper for å feire 150 års jubileumet i 2021, hvor det blant annet ble planlagt jubileumskonsert i februar, gospelkonsert med inviterte gjestekor i juni, og en julekonsert i desember. På grunn av Covid - 19 ble det konsertene desverre utsatt. Misvær sangerlag gleder seg til å få synge igjen og glede sanggleden med publium. 

Misvær sangerlag 150 år
Medlemmene i Misvær sangerlag
Nord- Norges eldste kor
Misvær sangerlag på tur