Jakter på ny superhelt i Vestvatn!

Vestvatn alpinanlegg er i ferd med å skape en spennende fremtid mot helårsdrift, og nå søker de superhelten som kan lede utviklingen i riktig retning!

Etter tre år i Nord Norge ønsker Alpinanleggs daglige leder, Arne Berg seg tilbake til familien i Bergen og stillingen som daglig leder i Vestvatn er dermed lyst ut. Styrets leder, Jan Solhaug forteller at selskapet søker en daglig leder som er en gledesspreder og har en brennende interesse for ski. «Vi har en drøm om å utvikle en unik destinasjon for opplevelsesbasert reiseliv i vår fantastiske region» sier styrelederen og oppfordrer også par til å søke. «Det er flere ressurser som skal fylles, så dersom det er et par som ønsker å utvikle noe sammen er dette en sjelden og god mulighet».

 

Vestvatn alpinanlegg består av blant annet av to heiser, kafe og skiutleie. Alpinanlegget er også tilknyttet et fantastisk løypenett med langrennsløyper inkludert en fantastisk fjelløype. Alpinanlegget er nærmeste nabo til Arctic Cabins som tilbyr overnatting.

 

Vi er selvfølgelig behjelpelig med å skaffe bolig.

Du finner mer informasjon om stillingen på Jobbnorge.no

Nordic Production
Nordic Production