Inspirasjondag for vår viktigste næring!

Endelig har Norge åpnet opp og Kulturveien har i samarbeid med Beiarpuls gleden av å invitere vår kanskje viktigste næring, landbruket, til egen inspirasjonsdag på flotte Vestvatn grendehus.

Innholdsrik dag

Med flotte og luftige rammer vil du møte landbrukskollegaer fra distriktene Kulturveien og Beiarn til en dag fylt med inspirasjon, optimisme, kunnskap og muligheter. Fra Beiarn kommer Ordfører og gründer Andre Kristoffersen, som selvfølgelig har med seg næringssjefen Bjørnar Brændmo for å fortelle om det spennende som nå skapes i deres kommune. Statsforvalteren kommer kvinnesterkt for å inspirere under overskriften «Flere bein å stå på», Han Sylte fra Valnesfjord, Melk i Nordland, Innovasjon Norge kommer også - før Knut Valberg, landbrukssjef i Bodø kommune avslutter med foredraget «Gården som ressurs».

Bygge nettverk og skape fremtiden sammen

Til tross for at de fleste innenfor landbruk arbeider mye alene føler de seg sjelden er ensomme, skal vi tro Anne Merete Toftebakk og Christian Klette. Begge er unge bønder i Misvær og har bidratt til å sette sammen et flott og innholdsrikt program. Nærheten til naturen og kjærligheten til dyrene skaper en livsstil som er meningsfull – og samtidig veldig arbeidskrevende. Den 24. mars vil vi legge vi til rette for nettverksbygging samtidig som det er en verdifull pustepause fra hardt arbeid. Til sammen er det et femtitalls landbruk i områdene våre, og vi håper selvfølgelig å se akkurat deg! 

Lokalprodusert og knallgod servering

Prosjektlederne fra Kulturveien og Beiarpuls, Susanne og Elin-Beate vil lose oss trygt gjennom dagen og lover særdeles god servering fra lokale produsenter. For mer informasjon og påmelding kontakt Susanne på telefon 99360875 eller send e-post susanne.estensen@bodo.kommune.no innen 21. mars.

Mer informasjon?

For mer informasjon se detaljert program her: Facebook arrangement

 

Saltenguidene