Victoria på plass i nye lokaler

Første november tok Victoria imot sine første kunder i nye lokaler i Misvær. Lokalene ligger i det tidligere Servicetorget på kommunehuset i Misvær. Salongen blir en pop- up salong, frem til det er tilgjengelige lokaler for langtidsleie.

Hudpleie fra Victoria

Victoria Nesbak er utdannet hudterapeut. Hun tok utdannelsen i 2020 på 7. himmel akademiet. Hun har erfaring fra en jobb i salong i Bodø, og ønsket nå å prøve seg på egenhånd. Salongen vil til å begynne med være et deltidsprosjekt, som Victoria tenker å kombinere med jobben i hjemmetjenesten hvor hun trives godt. 

Salongen tilbyr massasje, hudpleie, voksing, samt farging og forming av øyevipper og bryn. Etter hvert kan det hende at  tilbudet utvides.

Aktiv dame

Victoria vokste opp på gård på Nesbakkan i Misvær, og hun har en stor lidenskap for dyr. Selv har hun både hest og hund som hun bruker mye av fritiden Som om ikke dette var nok, stiller også Victoria opp som avløser i geitefjørsen slik at foreldrene kan ta en pause fra gårdslivet.

Bestilling av time

Victoria tar gjerne imot henvendelser på Facebook  og Instagram. Dersom du ikke er aktiv på sosiale medier kan du også bestille time på telefon: 41317858

Kulturveien
Privat