Misvær camping

Gjennom over 35 år har Misvær Camping hatt gleden av å legge til rette for tusenvis av besøkende langs Kulturveien, enten på fastplassbasis eller som sesongturister.

Med en unik beliggenhet nært fjord og fjell har Misvær Camping over lang tid vært en av Kulturveiens viktigste ambassadører og innfallsporter for opplevelser, lokal verdiskaping og aktiviteter. 

Gjennom høysesongen er de 18 bobilplassene fylt med turister som ønsker å oppleve #ektemennesker og #ekteopplevelser - noe de i høyeste grad gjør i møte med Misvær Campings unike vertinne, Barbro. Damen som har mange talenter, deriblant drive campingplass kom til Misvær i 2015, og hun har (heldigvis) aldri sett seg tilbake. 

Unik service

Foruten et hundretalls faste campingplasser som sørger for lokal verdiskaping har Misvær Camping teltområde, bobilplasser og fem hytter til utleie. Disse er utstyrt etter Barbros standard og du finner alt du trenger, med kjøkken, dusj og toalett. Ønsker du ferdig oppredde senger ordner Barbro det mot et lite tillegg i prisen. Vi har også hørt historier om gjester som har fått kjøleskapet fylt etter egne ønsker før ankomst - så med denne damen er ingenting umulig!  

Tømmeanlegg

Det er selvfølgelig tømmeanlegg i tilknytning til Misvær Camping! Skulle du bare ha behov for tømming håper vi likevel du kommer innom for å hilse på Barbro, og kanskje bestemmer du deg for å bli noen dager?

Serviceanlegg 

Som gjest på Misvær camping kan du fritt benytte serviceanlegget som har toaletter, baderom, oppvaskrom og område for sløying av fisk. 

Utleie av båt og Sup

I sesong har Misvær utleie av båt, fiskeutstyr, sup (Stand up Paddle) og selvfølgelig redningsvester. 

Bade- og turmuligheter 

Med utgangspunkt i Misvær er mulighetene for badesteder og turmuligheter mange. Mer detaljert informasjon om dette finner du på Kart over muligheter langs Kulturveien

Kontaktinformasjon

Telefon: 970 60 345

Les mer på Misvær Campings Hjemmeside

Eller følg oss på Facebook

Kulturveien
Kulturveien
Kulturveien