BPS Service

Bjørn Petter Sivertsen ville skape mer liv på gården og startet med salg og verksted av kvalitetsprodukter allerede i 1998.

Tar du til høyre i krysset på Skjerstad ser du Bjørn Petters butikk på låven etter noen få meter. Her har han gjennom mange år opparbeidet seg kunnskap og erfaring med motoriserte hjelpemidler, både for den profesjonelle- og for hyttebonden.

Hos Bjørn Petter Sivertsen finner du et rikt utvalg av utstyr du trenger for effektive dager både hjemme-, og på hytta. Med egen erfaring fra landbruket er Bjørn Petter en god rådgiver for valg av utstyr og hvordan du best kan bruke det for å oppnå ønsket resultat. 

Navnet på låvebutikken ble initialene etter den serviceinnstilte Bjørn Petter, som i dag er  sertifisert forhandler og verksted av kvalietsprodukter fra Briggs & Stratton! 

I uformelle lokaler er vareutvalget stort med blant annet gressklippere, motorsager, verktøy og kantklippere fra en rekke merkeleverandører; Echo, Toro, Wolfgarten, Ariens, Bruder, Espegaard og Lilleseth.

Barnas lekefavoritt

Den som er vokst opp på landet vet at familien samler seg og skaper ting sammen. Hos Bjørn Petter er familieverdien tydelig, butikken har flere hyllemeter med barnevennlige, begeistrende og spennende pakker! Her står lekene tett; traktorer, biler, gravemaskiner, tog, bulldosere - Alt for Ongan!

BPS Service er absolutt en lokal bedrift å anbefale; du handler lokalt og du får en opplevelse på kjøpet! 

Åpningstider 

Bjørn Petter har innsett at folk vil handle når de selv har tid, og har derfor ikke egne åpningstider i butikken sin. Noen dager er han der hele dagen, andre dager bare halve. Det som imdlertid er helt sikkert er at han åpner butikken etter avtale - så det er bare å ringe!  

Kontaktinformasjon:

Telefon: 996 15576

E-post: b-sive@online.no

Du kan også se nyheter og følge BPS Service på facebook om du trykker på linken: Følge BPS Skjerstad på Facebook

BPS Service
Begeistring og forundring med barneøyne
Nordic Production