Arctic cabins - Vestvatn

En drøy time fra Bodø lufthavn finner man Arctic Cabins. Her tilbys overnatting i koselige og velutstyrte hytter gjennom hele året. Et besøk til Arctic Cabins passer for alle slags grupper; fra den lille barnefamilien som vil leie seg en hytte for helga, til bedrifter som ønsker full forpleining med kurs og konferanse.

Et besøk hos Arctic Cabins handler også om smaker. Vi samarbeider med de beste, lokale matprodusentene, og kokker som gjør sitt ytterste for å gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

Arctic Cabins beliggenhet er optimal for den som er ute etter naturopplevelser og aktivitet i et av Saltens beste skiterreng. Vinterstid er alpinbakken åpen hver helg med egen, gratis barnebakke. Om sommeren er veien kort til nærmeste ørretvann. Beiarfjellet, Saltfjellet og Svartisen Nasjonalpark er bare et steinkast unna.

Etter en lang dag med aktivitet er det fint å finne roen med en tur i vår vedfyrte sauna.

Sammen med lokale aktører tilbyr vi også mange spennende aktiviteter som for eksempel hundekjøring, hesteridning, ski, fjellturer, og mer. Området rundt Arctic Cabins er også perfekt for å oppleve det magiske nordlyset på nært hold, gjerne i kombinasjon med en matbit under åpen himmel.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opphold for dere.

Du kan booke hytte på vår hjemmeside vår her eller kontakte oss på telefon 901 09781. 

Facebooksiden vår finner du her.

Karoline O.A. Pettersen
Koselige hytter
Gutt og jente som sitter i seng i en av hyttene
Karoline O.A. Pettersen
Rapellering
Gutt og mann som rapellerer
Karoline O.A. Pettersen
Pil og bue skyting
Dame som skyter med pil og bue
Karoline O.A. Pettersen

Relaterte artikler